OBS. Restaurant Hua Xin Nykøbing F, holder lukket for renovation. Vi har stadig åben i Vordingborg. Vi beklager ulejligheden

FORSTÅET

Om os

Restaurant Hua Xin bygger på mange års konstant, positiv udvikling og erfaring inden for kinesisk mad. Gennem årene har vi betjent en lang række gode, tilfredse kunder, som er kommet igen og igen.

Tidslinjen

2004

I 2004 valgte Hua og Annie at realisere deres mål om at starte restaurant. Det blev til et lokale i Vordingborg, hvor der dengang også lå en kinesisk restaurant. I starten var der kun de to – Annie som tjener, Hua som kok. Den gode kinesiske mad og den personlige service var hvad der skulle sælge og som stadig er, den dag i dag.

"Det simpelt så hårdt fordi vi kender slet ikke nogen i Vordingborg. Men efterhånden som jeg åbnede restauranten kendte jeg flere vordingborggensere også blev vi venner." – Annie

2009

Efter den positive modtagelse i Vordingborg, åbner restaurantparret en ny restaurant i Nykøbing Falster, der bygger på de samme principper som tidligere. Nogle år efter åbnes der også en sushi afdeling.